A Cívis Ház Zrt.

Váltás normél nézetre

A Cívis Ház Zrt.

 

A Cívis Ház Zrt. 1994 óta Debrecen város önkormányzati tulajdonú ingatlanjainak gazdálkodásával foglalkozik és e tevékenysége révén aktívan részt vesz Debrecen Megyei Jogú Város gazdaságfejlesztési feladatainak megvalósításában is.

Feladata:

 

A Cívis Ház Zrt. tevékenységei

A Cívis Ház Zrt. fontos szerepet tölt be Debrecen város életében. A saját tulajdonú valamint a vagyonkezelésében lévő önkormányzati tulajdonú lakás- és helyiségállomány bérbeadása, üzemeltetése, kezelése mellett 2001. évtől városrehabiltációs, városfejlesztési és egyéb ingatlanhasznosítási tevékenységet is folytat DMJV Önkormányzatával együttműködve.

A Cívis Ház Zrt. tevékenységében az ingatlanfejlesztéshez kapcsolódó gazdaságfejlesztésnek is komoly szerepe van, melynek kiváló példája a Cívis Inkubátorház. Egy olyan inkubátorházat valósítottunk meg, ahol az irodaház nyújtotta szolgáltatásokat nagyrészt magunk, míg a gazdaságfejlesztéssel, vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatásokat az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központtal együttműködve biztosítjuk. Mindez szerves összhangban van Debrecen Megyei Jogú Város gazdaságfejlesztési stratégiájával.

Társaságunk város-rehabilitációs és ingatlanhasznosítási tevékenységei elsősorban az alábbiakra terjednek ki: