Szolgáltatásaink

Váltás normél nézetre

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

IRODAHELYISÉGEK

Reprezentatív irodai környezetben, elkötelezettség és beruházás nélkül, azonnal beköltözhető irodák várják Önöket.

 

ÓRADÍJAS TÁRGYALÓK – 28 és 54 m2, teljes infrastruktúrával felszerelve

Tárgyalásait „A” kategóriás üzleti környezetben bonyolíthatja le, ügyfeleit egy minden igényt kielégítő klímatizált tárgyalóteremben fogadhatja. Rendezvényei, megbeszélései és tárgyalásai megszervezéséhez professzionális technikai hátteret biztosítunk.

 

VIRTUÁLIS IRODAI SZOLGÁLTATÁS ELÉRHETŐ ÁRON

Virtuális irodai szolgáltatásunkkal folyamatos fizikai jelenlét nélkül biztosítjuk Önnek üzleti elérhetőségét. Miért költene irodára, ha csupán egy bejelentett címre és kollégáink által biztosított állandó telefonos elérhetőségre van szüksége? Mindezt az állandó irodabérlet árának töredékéért megkaphatja nálunk!

Ezzel a megoldással hazai és külföldi vállalkozások részére költséghatékony bérleti konstrukciót nyújtunk. A vállalkozás fizikai jelenléte nélkül adminisztratív szolgáltatásainkkal biztosítjuk a cég elérhetőségét, így annak nem szükséges külön beruházással magas költségen önálló irodát bérelni ahhoz, hogy partnerei számára elérhető legyen.

3 féle virtuális irodai csomagunkkal a bérlők számos szolgáltatást vehetnek igénybe:

 

ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

 

PARKOLÁSI LEHETŐSÉG

Parkolásra az irodaház udvarán, továbbá a szomszédos Piac u. 79. sz. alatti ingatlannal közös udvaron van lehetőség. Bérlőink az irodaház udvarán 20.000.-Ft/hó+áfa, míg a szomszédos ingatlanon lévő parkolóban 8.000.- Ft/hó+áfa havi díjért válthatnak meg parkolóhelyeket. Bérlőinkhez érkezők 200.-Ft/óra díjért parkolhatnak.